Lär dig Metaforbrottning!

Tycker du om att stå på scenen? Metaforbrottning är en ny scensport som blandar improvisationsteater med poesi och wrestling. Elegant utstyrda metaforbrottare duellerar med ord till liveimproviserad musik i ett glittrande showkoncept.

Den 27-29 september hålls en workshop på Ungdomens hus där du lär dig allt för att kunna uppträda som Metaforbrottare. Under hösten kommer det kontinuerligt hållas shower i Metaforbrottning där brottare från Uppsala och andra städer uppträder. Missa inte chansen att se om det här konstuttrycket är något som du vill hålla på med.

Så här kan de se utAnmälan är kostnadsfri och görs här: http://www.metaforbrottning.se/blimetaforbrottare/amalan/

För mer info kolla in metaforbrottning.se eller hör av dig till oss på info[at]metaforbrottning.se, vi svarar gärna på alla frågor.

Workshopens tider:
27/9 17-22
28/9 11-23
29/9 11-16

 

Och här är info om showen vi har som en del av workshopen, på Reginateatern:

 

Scenshow i Metaforbrottning
en show som blandar spoken word med improvisationsteater, livemusik och wrestling.

I Metaforbrottning möts två duellanter med utmaningen att skapa den bästa metaforen. Tillsammans med ett improviserande band framför metaforbrottare dueller som handlar om allt mellan livets galenskap och hur man bäst tar hand om en hund.
Nu är alla välkomna att stiga in i metaforbrottningens universum och låta sig förtrollas av de färgstarka karaktärerna som vrider och vänder på metaforerna tills hela världen är en enda metafor.

Metaforbrottning är en underhållningssport som du njuter av på ditt eget sätt. Sitt trollbunden med öronen uppmärksamt lyssnande, eller smutta på en öl, småprata med vänner och skratta åt metaforernas oväntade vändningar. En sak är säker – på en metaforbrottningsshow har du aldrig tråkigt.

Konstformen har länge har funnits i Malmös subkulturella skikt och tog för ett år sedan steget ut i offentligheten och är ett återkommande inslag på Malmös scener. Nu finns Metaforbrottning inte bara i Malmö utan även i Göteborg, Stockholm och Örebro och konstformen fortsätter att sträcka ut sina armar över resten av Sverige.

Kom på Uppsalas metaforbrottningspremiär och se med egna ögon vad detta nya kulturfenomen egentligen är.

Var: Reginateatern

När: 28 september, 21.30

Biljettpris: 20 kr

Det här inlägget postades i Saker som händer. Bokmärk permalänken.