Engagera dig!

Det finns många olika sätt att bli engagerad i föreningen, nedan följer några exempel på saker man kan göra. Känner du att ingenting riktigt passar just dig? Hör av dig till vår dagledare eller styrelsen så hjälps vi åt med att hitta något!

Medlemsmöten

Det absolut enklaste sättet att engagera sig är att gå på medlemsmöten. Här har alla föreningens medlemmar möjlighet att påverka hur föreningen styrs, vad som ska göras osv.

Ideellt öppet

Känner du att 19.00 är en för tidig stängningstid för caféet? Vill du att det ska vara öppet på helger också? Då är du varmt välkommen att gå caféutbildningen och hålla caféet öppet ideellt!

Fråga personalen eller styrelsen om hur du gör.

Eget evenemang

Har du en idé för ett evenemang du vill genomföra? Det kan vara allt från en pysselhörna till supermaxad spelning. Kontakta dagledaren för att boka datum eller kontakta styrelsen eller bilda om du vill ha hjälp med att utveckla en idé vidare.

Verksamhetsgrupper

Ungdomens Hus har flera verksamhetsgrupper man kan gå med i som riktar in sig på en särskild verksamhet. Idag finns följande verksamhetsgrupper:

– Konsertgruppen
Planerar och genomför livespelningar.

– Friskvårdsgruppen
Allt som har med friskvård att göra. Dans, yoga, kampsport, kondition etc.

– Spelgruppen
Samlar alla typer av spel. Brädspel, figurspel, kortspel, TVspel, you name it.

– Konstgruppen
Sköter konstrummet där man kan ägna sig åt alla typer av konst

Referensgruppen

Referensgruppen består av styrelsen, föreningens kontakt på Bilda och intresserade medlemmar. Här diskuterar vi och planerar mer praktiska saker, hur vi ska genomföra beslut som fattats på medlemsmöten. Referensgruppen har alltså ingen beslutande makt utan finns till för att underlätta genomförandet av beslut.

Styrelsen

Styrelsens uppgift är att genomföra de beslut som fattas på årsmöten och medlemsmöten, samt att se till att verksamheten går framåt och utvecklas. Om du är mer intresserad av att arbeta med själva organisationen än konkreta evenemang så ska du definitivt söka till styrelsen.