Anställda

Ungdomens Hus har två anställda, en dagledare och en cafévärd.

Just nu jobbar Benjamin Spörndly och David Llerena på Ungdomens Hus

Dagledare

Dagledarens uppgift är att underlätta styrelsens arbete genom att avlasta administrativa bördor så styrelsen kan fokusera på att driva verksamheten framåt. Dagledarens arbetsuppgifter är väldigt varierande och kan ändras beroende på vad styrelsen behöver hjälp med. Bland annat så innefattar dagledarens arbete att bokföra, betala ut löner, sköta det praktiska kring bokningar, lämna ut nycklar, städa trapphuset osv.

Cafévärd

Cafévärdens uppgifter kretsar kring caféet. Främst att förbereda och sälja mat och fika, men också att öppna och stänga caféet, köpa in de varor som behövs och i allmänhet värna om den goda stämningen genom att spela musik och bryta in om någon beter sig på ett sätt som strider mot vår värdegrund.

Jobba hos oss

Vill du jobba hos oss? Vi är alltid på jakt efter vikarier till caféet så om du känner att du vill hoppa in då och då och jobba när ordinarie personal är sjuk eller på semester, hör i så fall av dig till kontoret.

I dagsläget söker vi inte efter ny ordinarie personal men du kan alltid skicka ditt CV så hör vi av oss om vi skulle behöva förstärkning!